Rad Na met Noorse zalm
Aantal personen: 4
Ingrediënten
250 g Noorse zalmfilets
500 g verse eiernoedels
1 dl olie
3 dl groentebouillon
2 el tapiocameel
2 el zoute sojabonensaus
4 rode Spaansepepers
4 el oestersaus
2 el lichte sojasaus
1 el suiker
100 g Chinese selderij
30 g plakjes shii-take
100 g peultjes
Bereiden
- Zalm in brunoise snijden, frituren, droog deppen met keukenpapier. Warm houden.
- Eiernoedels knapperig frituren, laten uitlekken.
- Plakjes shii take, plakjes selderij, peultjes en zoute bonensaus roerbakken.
- Suiker, sojasaus en oestersaus toevoegen en aanvullen met de groentebouillon.
- Het opgeloste tapiocameel toevoegen en de saus onder voortdurend roeren laten indikken. Op smaak brengen met de specerijen.
- Noedels in een diep bord leggen met de zalmblokjes er bovenop en de kokend hete jus
erover schenken.
- Garneren met plakjes rode pepers.
Bron: Noors Visbureau
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Tong met garnalen
Tahoe-garnalenburgers met veldsla
Vismoten op z‘n Spaans
Kabeljauw goulash
Visbouillon